Contacte

 

3 thoughts on “Contacte

 1. Josep M. Alfonso Xaruba

  Bondia,

  Només quatre paraules per dir que a estones m’estic familiaritzant en aquest bloc “Amb els peus a terra” i crec que pot ser un referent d’ajuda pels equips directius i per tant pels centres amb la finalitat de posar damunt de la taula temes i dubtes que ens puguin sorgir. Ho agraeixo en aquests moments de tanta informació i sovint tanta precipitació. Són necessaris moments de reflexió.

  Estem en conatcte.
  Josep M. Alfonso Xaruba
  Escola Europa de Salou

 2. Joan Fors

  Benvolgut,

  des del SE de l\’Alt Maresme, d\’acord amb la inspectora responsable, Elvira Borrell, estem intentar connectar amb tu per tal d\’organitzar una xerrada adreçada a directors/caps d\’estudis/coordinadors pedagògics sobre llengua i pla lector.
  La sessió es duria a terme a la seu d\’aquest SE un dijous a partir de 2/4 de 10 del matí. Preferentment a finals d\’aquest segon trimestre.
  El nostre telèfon és el 937625004.

  Cordialment,

 3. Vicent Soler

  Hola Enric. Soc Vicent Soler (mestre del Doctor Alemany de Cullera). Vaig anar a les ponències d’AKOE i et vaig fer la primera pregunta del torn després de la teua ponència.

  Voldria saber si puc conseguir la teua presentació per a compartir-la amb els meus companys i aprofitar alguna diapositiva per a les presentacions amb les mares i pares.

  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *