Contacte

 

4 thoughts on “Contacte

 1. Josep M. Alfonso Xaruba

  Bondia,

  Només quatre paraules per dir que a estones m’estic familiaritzant en aquest bloc “Amb els peus a terra” i crec que pot ser un referent d’ajuda pels equips directius i per tant pels centres amb la finalitat de posar damunt de la taula temes i dubtes que ens puguin sorgir. Ho agraeixo en aquests moments de tanta informació i sovint tanta precipitació. Són necessaris moments de reflexió.

  Estem en conatcte.
  Josep M. Alfonso Xaruba
  Escola Europa de Salou

 2. Joan Fors

  Benvolgut,

  des del SE de l\’Alt Maresme, d\’acord amb la inspectora responsable, Elvira Borrell, estem intentar connectar amb tu per tal d\’organitzar una xerrada adreçada a directors/caps d\’estudis/coordinadors pedagògics sobre llengua i pla lector.
  La sessió es duria a terme a la seu d\’aquest SE un dijous a partir de 2/4 de 10 del matí. Preferentment a finals d\’aquest segon trimestre.
  El nostre telèfon és el 937625004.

  Cordialment,

 3. Vicent Soler

  Hola Enric. Soc Vicent Soler (mestre del Doctor Alemany de Cullera). Vaig anar a les ponències d’AKOE i et vaig fer la primera pregunta del torn després de la teua ponència.

  Voldria saber si puc conseguir la teua presentació per a compartir-la amb els meus companys i aprofitar alguna diapositiva per a les presentacions amb les mares i pares.

  Gràcies

 4. Alba Colomé

  Bona tarda, Enric,
  Sóc Alba Colomé de l’Institut La Vall del Tenes, hem parlat aquest matí per telèfon.
  A l’escola fa 7 anys que tenim un Pla de lectura. Diàriament, tot el centre s’atura 30′ i tots els cursos fan lectura en veu alta. Tots els nivells tenen una proposta de 8-10 títols a disposició que han estat proposats per nosaltres. Cada dues lectures obligatòries, els alumnes poden fer una lectura personal que ells trien i porten de casa.
  Tradicionalment, els dinamitzadors d’aquestes sessions són professors que han mostrat interès per realitzar-les, però aquest darrer any per una qüestió de recursos humans el perfil dels dinamitzadors no és exactament el mateix.
  Malgrat que hem començat a recollir-ne els fruits perquè hem vist com els nostres resultats en les Competències bàsiques de 4t d’ESO han millorat, ens trobem en un moment que ens cal fer una parada, reflexió i posterior rellançament. Ens cal tornar a recordar la necessitat d’insistir en la lectura, en els avantatges d’un bon domini per qualsevol recorregut acadèmic i personal.
  És en aquest punt on hem pensat que ens podries ajudar venint a fer una xerrada que ens recordés no només els avantatges contrastats del seu treball específic, sinó també com fer-ho de manera acurada i engrescadora pels alumnes, perquè , com saps, sovint és una feina força ingrata. Per altra banda, pensem que potser també ens podries suggerir possibles canvis puntuals o de plantejament que ens ajudessin.
  Em mantinc a l’espera de la teva resposta i de la teva proposta de xerrada.
  Moltes gràcies anticipadament,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *