#ConfinamentCultural

Fundació Carulla:

“Hem posat en marxa el #ConfinamentCultural mitjançant el compte d’Instagram, @laculturatransforma. Amb aquesta iniciativa, volem reunir totes les idees que aquests dies omplen el vostre temps de cultura i que cada cop suma més adeptes, com la soprano barcelonina Beatriz Jiménez Marconi o els StayHomas, creadors del que podria considerar-se l’himne del confinament.

És per això que comptem amb vosaltres. Compartiu les vostres creacions amb l’etiqueta #ConfinamentCultural, aquelles que feu des de casa amb els vostres fills o pares i que ens inspiren. Qualsevol tipus de creació està permesa en aquesta pandèmia cultural: música, dansa, pintura, cinema, teatre, audiovisual, fotografia, literatura…!

Som testimonis d’un esclat cultural sense precedents i junts transformarem el confinament.”