Comença La Setmana del Llibre en Català

A l’atenció del Director, Directora,

Benvolguda, volgut,

Espero que l’estiu us hagi servit per descansar, desconnectar i recuperar les forces que, ben segur, vau anar esgotant al llarg del curs passat. Comencem un curs nou.

Aprofito el retorn a la vida quotidiana per recomanar-vos que, si podeu, no us deixeu perdre la visita a La Setmana del Llibre en Català. És la 37a edició, poca broma! Com cada any ofereix el contacte amb el món editorial, tant infantil i juvenil com d’adults. Us ho recomano molt,  a nivell de centre i, per descomptat, també personal.

Seguint aquesta línia del foment de la lectura, i recordant que no hi ha millor manera d’ensenyar que amb l’exemple, potser seria interessant pensar si seria possible destinar aquest curs alguna estona dels docents a compartir lectures, a fer-se recomanacions, instaurar un club de lectura de mestres… Potser una visita a la Setmana podria venir bé per remenar llibres infantils i juvenils i triar aquells títols que els agradaria que formessin part de les biblioteques d’aula i del centre; i també visitar els expositors amb els alumnes, per descomptat!

A criteri vostre, com sempre.

Que tingueu una bona reentrada!