No ens fareu callar!

omnium

https://www.omnium.cat/noticia/lobjectiu-daquesta-multa-es-ofegar-economicament-lentitat-obstaculitzar-el-referendum

L’Estat ens torna a atacar però no ens podrà aturar!

Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana hem rebut una nova sanció de 90.000€ de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) que se suma a l’embargament, ara fa pocs dies, de 240.000€.

Aquesta multa torna a demostrar la voluntat de l’estat espanyol d’ofegar-nos econòmicament i fer-nos callar, però des d’Òmnium no callarem ni ens aturarem: defensarem la democràcia i la nostra llibertat fins al final. Aquesta és una multa política aplicada amb criteris ideològics i, per tant, no la reconeixem i la recorrerem. Ho repetim: Franco no va acabar amb Òmnium i l’estat espanyol tampoc ens aturarà!

En menys d’un mes hem estat sancionats amb 330.000€. Aquesta d’ara, de 90.000€, és un exemple clar de la persecució que l’Estat practica cap a les entitats sobiranistes.

La multa s’imposa perquè vam tenir una base de dades inoperativa als Estats Units durant el període de temps en què s’estava definint el nou protocol internacional sobre dades allotjades en aquest país. De bases de dades com aquestes, en tenien moltes d’altres empreses d’activitats diverses. No hem incomplert mai la normativa existent a cada moment.

Com a President d’Òmnium, i en representació de la Junta Nacional i les seus territorials, t’asseguro que continuarem treballant per fer avançar aquest país, i ho farem amb el mateix rigor, responsabilitat i serenor de sempre. Ens voldrien febles, però ens hem conjurat per ser més forts que mai.

Gràcies pel teu compromís i per la confiança en Òmnium.

Seguim, seguirem! No ens aturaran.

Jordi Cuixart
President d’Òmnium Cultural