Manifestació a Brussel·les 30 de març de 2014

A l’atenció del Director/A

Benvolguda, volgut,

COM TENIU EL CAP DE SETMANA DEL 29 I 30 DE MARÇ? Us vindria de gust anar a Brusel·les?

El dia 30 hi haurà una manifestació organitzada per l’ICEC (Internationat Comision of european citizens)

Logoa_icec

Estareu d’acord en que vivim uns moments històrics, diferents nacions Europees viuen llurs processos d’autodeterminació amb els que expressaran formalment i explícitament les majories a favor de declarar-se Estats Independents. Un moment en que Europa, entesa com a baluard de pràctica democràtica, té l’oportunitat de demostrar que n’és garant, que els valors fundacionals de la UE: Llibertat, Justícia, Igualtat i Pau no són el pretext sinó la seva essència i leitmotiv. Què és la UE? Cal que els ciutadans forcem la seva definició essent no només festius sinó exigents amb les nostres reivindicacions, entenent que la seva força és la que nosaltres els donem. Penseu, per exemple, en només una qüestió fonamental: L’Europa que volem ha de ser l’Europa dels Estats o la dels Ciutadans? Depenent de quina direcció prengui poden arribar a ser coses totalment diferents.

Mireu, jo no us hi voldria fer anar si us ve de gust, no us sembla bé, o ja teníeu el cap de setmana compromès, només faltaria.
Ara bé, amb tot, us recomano que busqueu temps per escoltar els petits vídeos que inclou la pàgina de la convocatòria, s’ho valen.

Ens hi veurem?

Gràcies, un cop més

 

Endavant!! Manifestació a Brussel·les 30 de març de 2014

Benvolguts/des,

Moltes gràcies per signar i formar part de la campanya internacional a favor de l’autodeterminació!!

Aquest 30 de Març a la manifestació Internacional de Brussel·les li donarem veu a la teva signatura i a la d’altres centenars de milers!!

Acompanya’ns!! Vine aquest 30 de Març a Brussel·les a defensar el Dret dels Catalans a votar encara que l’Estat Espanyol s’hi oposi!

Internacionalitzarem la determinació dels Catalans a fer el referèndum del 9 de Novembre sobre la Independència de Catalunya!!

Lloc: JubelPark, Brussel.les
Hora: 11h
Informació allotjament i transport: www.30m2014bru.cat
Comunicarem al món que els Catalans, els ciutadans i els representants polítics amb majoria parlamentaria per fer el referèndum, no farem ni un pas enrere!!

Perquè Som Nació, ens Sabem Nació i coneixem els nostres Drets:

Entrevista Anna Arqué al programa 2324nit del canal 3/24 de TV3:
http://ves.cat/jjGO
Entrevista Anna Arqué al programa televisió ‘Escrivint la Independència’:
http://ves.cat/jjGR
‘Cita a Brussel·les’, Article Elisenda Paluzie a El Punt Avui:
http://ves.cat/jjGT
‘La Democràcia mai pot ser il·legal’, entrevista Anna Arqué inici campanya, revista Presència:
http://ves.cat/jjGW
Des del total reconeixement del Dret d’Autodeterminació dels Pobles exigim obertament que es garanteixi el seu exercici.

Una manifestació que interpel·la a les Institucions Europees, defensant una acció política concreta que a Catalunya aglutina una ampla majoria social i parlamentària. I ho fem, oportunament, tot just un mes i mig abans de les eleccions Europees, on l’exercici democràtic del referèndum Català ha de ser protagonista, l’hem de fer protagonista!

Vivim uns moments històrics, diferents nacions Europees viuen llurs processos d’autodeterminació amb els que expressaran formalment i explícitament les majories a favor de declarar-se Estats Independents. Un moment en que Europa, entesa com a baluard de pràctica democràtica, té l’oportunitat de demostrar que n’és garant, que els valors fundacionals de la UE: Llibertat, Justicia, Igualtat i Pau no són el pretext sinó la seva essència i leitmotiv. Què és la UE? cal que els ciutadans forcem la seva definició essent no només festius sinó exigents amb les nostres reivindicacions, entenent que la seva força és la que nosaltres els donem.

Escòcia i Catalunya tenen data de celebració de referèndum i escoltem el ‘sense sentit’ caduc i antidemocràtic en forma d’amenaça o fins i tot en forma d’oposició directa a la seva celebració. Davant d’aquesta situació, Catalans, Escocesos i altres ciutadans Europeus ens manifestem el proper 30 de Març del 2014 a Brussel·les a favor del Dret Universal d’Autodeterminació i en contra qualsevol oposició i amenaça al seu exercici!!
Vine a sumar-hi la teva veu!!

L’única oposició que podem arribar a entendre és la possible oposició a la independència de Catalunya però mai reconeixerem ni acceptarem la que nega i dificulta el dret dels Catalans a votar democràticament en referèndum si la volem o no. ‘It’s about Democracy!’

Ens fem nostra la frase de la filòsofa Rusa Ayn Rand: “No és una qüestió de qui no ens deixarà, sinó una qüestió de qui ens aturarà!”

El referèndum, que compta amb un 80% de suport ciutadà, cohesiona el país, i la seva celebració ens defineix com a Nació. És a les nostres mans escriure la nostra pròpia història, no ho deixem en mans dels qui no volen que en tinguem cap de pròpia! …Defensar la Democràcia és véncer!

TOTES I TOTS A BRUSSEL·LES EL 30 DE MARÇ DEL 2014!!

Perquè tots junts ens farem sentir!! Vine i que el món ho sàpiga! el 9 de Novembre els Catalans votarem en referèndum sobre la Independència de Catalunya! Endavant! #NiUnPasEnrere

…………………………………………………………………………………………………………………..

Personalitats que donen suport a la campanya de signatures a favor l’exercici del Dret d’autodeterminació a Catalunya, a favor el referèndum del proper 9 de Novembre del 2014 ‘digui el que digui l’Estat Espanyol’, vídeos per ara publicats:

Josep Mª Vila d’Abadal, president AMI:
‘Autodeterminació és… Dret natural!’ http://ves.cat/jjGX
Muriel Casals, presidenta Òmnium:
‘Autodeterminació és… Futur!’ http://ves.cat/jjKf
Eduardo Reyes, President Súmate:
‘Autodeterminación es… Respeto!’ http://ves.cat/jjKi
Marc Cassany, president FNEC:
‘Autodeterminació és… Justícia!’ http://ves.cat/jjKj
Lluis Cabrera, president Altres Andalusos:
‘Autodeterminació és… Llibertat!’ http://ves.cat/jjKk
Joan Canadell, Secretari General CCN:
‘Autodeterminació és… Progrés!’ http://ves.cat/jjKl
Josep Cabré, Coordinador Unio de Pagesos del Segrià:
‘Autodeterminació és… Necessària!’ http://ves.cat/jjKn
Eugeni Rodríguez, Portaveu Observatori contra l’homofòbia:
‘Autodeterminació és… Alliberament!’ http://ves.cat/jjKp
Carme Arenas, presidenta PEN (associació escriptors):
‘Autodeterminació és… Existir!’ http://ves.cat/jjKr
David Bassa, periodista:
‘Autodeterminació és.. Imprescindible!’ http://ves.cat/jjKs
Xavier Vinyals, president Plataforma pro-seleccions Catalanes:
‘Autodeterminació és… Oportunitat!’ http://ves.cat/jjKt
…Josep Rull (CiU), Jordi Solé (ERC), Quim Arrufat (CUP) i molts més que anireu trobant els propers dies al canal de l’ICEC al youtube i al canal Llibertat del diari ‘El punt Avui’!

………………………………………………………………………………………………………………

Per tota la informació sobre la manifestació del 30 de Març a Brussel·les, allotjament, transport, etc, visita la web: http://www.30m2014bru.cat

Qualsevol qüestió no dubteu en contactar-nos a info@30m2014bru.cat
Endavant! Tots junts! Que no existeix cap altre èxit que no sigui col·lectiu!

Visca Catalunya! #Guanyarem

Equip ICEC-Catalunya
‘It’s about Democracy!
http://www.30m2014bru.cat
http://www.europeancitizensdecide.eu

foto