És normal voler un país normal

Captura de pantalla 2013-11-25 a les 00.24.30

 
A l’atenció del Director/a

Benvolguda, volgut,

desconec si esteu al corrent d’aquesta campanya d’Òmnium:

Volem un país normal. Ens sembla ben normal voler-ho. Pensem que és normal que un país decideixi la seva educació, la seva sanitat, el seu model energètic, les seves infraestructures… perquè és normal que tots els que formem part d’un país decidim quin ha de ser el nostre present i com volem que sigui el nostre futur. Perquè estem convençuts que és normal viure amb normalitat. Si també ho penses, aquest lloc web també és teu. Comparteix lliurement els continguts i difon-los com millor et sembli. Perquè és normal que fem allò que ens ve de gust. I quan debatem, és normal que ho fem de la manera més oberta i plural possible. Amb normalitat. Amb tu. Amb tothom. Com es fa en un país normal.

Voleu col·laborar en la construcció d’un país normal a través de les xarxes socials? Aquí teniu unes quantes maneres de fer-ho:

Nou maneres de col·laborar a construir un país normal a través de les xarxes socials

1. Suma’t i difon els nostres perfils a les xarxes socials. Clica m’agrada www.facebook.com/omniumbaixcamp i segueix-nos a @omniumbaixcamp
2. Posa’t les imatges de la campanya com a perfil de les teves xarxes socials. Les trobaràs al web www.unpaisnormal.eu

3. Difon els lemes i continguts de la campanya retuitejant i compartint el que es publiqui des dels perfils d’Un país normal: @un_pais_normal i www.facebook.com/lacampanyaunpaisnormal.

4. Fes córrer les imatges i els lemes de campanya entre els teus contactes i grups de whatsapp.

5. Fes-te fotos amb cartells o lemes de campanya a diferents indrets del país, envia-les a info@unpaisnormal.eu i comparteix-les a les xarxes amb l’etiqueta #unpaísnormal.

6. Si trobes lemes o accions de la campanya pel carrer, fotografia’ls i difon-los entre els teus contactes amb l’etiqueta #unpaísnormal.

7. Se t’acudeixen nous lemes per a la campanya? Fes-nos-els arribar per correu electrònic.

8. També pots idear dibuixos, rètols, fotografies o vídeos amb els eslògans de la campanya i proposar-nos-els

9. Ja som centenars de voluntaris però en fem falta molts més. Convida altres persones a fer-se’n voluntaris.

www.omnium.cat