Al Parlament, en català!

Captura de pantalla 2013-11-22 a les 21.52.56

A l’atenció de la Directora/r

Benvolgut, volguda,

Un cop més ens demanen la nostra col·laboració; segur que n’esteu al cas, d’aquesta web: es tracta d’un “calc” de la web del Parlament europeu. Resulta però que a l’original no hi ha l’opció “d’entrar-hi” en català, i en aquesta sí.

El seu autor s’ha pres la feinada de copiar la web original i afegir-hi l’opció de llengua catalana, perquè a l’original, com us deia, simplement no hi és.

I per què no l’han clausurada, si no és legal, potser us preguntareu? Doncs perquè comprovem la quantitat d’afluència que rep a diari.

Així que, per què no ho fem possible? Entreu a la web i cliqueu, simplement, l’opció “català”.

Ben aviat no caldrà que hi hagi una web “plagi”, ben segur que el català hi serà com a llengua oficial d’un nou estat.

Jo n’estic convençut, i vós?

Com sempre, gràcies!!

Només clicant i obrint el web ja sumem !

Tornem a demanar la teva col·laboració en favor del català. És molt senzill:

Entra a la pàgina web del Parlament Europeu i clica la pestanya del català;
desprès reenvia aquest missatge.
Si la visita molta gent, no n’eliminaran la versió catalana!

Web del Parlament Europeu: http://www.europarl.cat/

Aquest lloc web és una traducció calcada, perfecta i impecable del web del Parlament Europeu feta per un jove de Lleida. Ho sembla, però no és el web oficial. El Parlament Europeu ha denunciat el plagi i vol fer-ne tancar la versió catalana. Fins ara no l’han tancat perquè s’han quedat
sorpresos en comprovar les moltes visites que està rebent. Per tant, passa -si us plau- aquesta informació als teus contactes: com més visites, més possibilitats hi ha que s’ho repensin !

Llengües com el letó, l’estonià, el finès o l’eslovè, així com el maltès -que no arriben al mig milió de parlants- tenen l’estatus de llengua oficial a Europa. En canvi el català, amb uns 9.500.000 parlants, és la desena llengua europea en importància i no té encara cap reconeixement en l’àmbit europeu. PASSA-HO als amics, sisplau !
Gràcies !

 

One thought on “Al Parlament, en català!

Comments are closed.