Una petita editorial

A l’atenció del Director/Directora

Benvolguda, volgut,

aquest migdia he vist un vídeo que m’ha agradat molt, tant, que he pensat que volia compartir-lo. Es tracta un vídeo del programa “El medi ambient”, on es presenta una petita editorial de Roda de Ter que fa àlbums a mà!

Sí, ho heu llegit bé: petites tirades, d’uns 500 exemplars. Per fer-los, aprofiten materials de reciclatge, com ara robes estampades per fer els lloms i els detalls de la coberta. Cada llibre és únic i diferent, no en trobareu cap d’igual.
De moment tenen quatre títols, però ben segur que n’aniran elaborant més: a poc a poc i amb bona lletra, això sí.

Us imagineu quin goig deu ser per a una criatura que li regalin un llibre “únic”?

Es tracta de l’editorial Vabau.

Us recomano que mireu el vídeo i, si us ve de gust, entreu a la seva web.