XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil

A l’atenció de la Directora/r

Benvolguda, volgut,

Fa uns quants anys (catorze, per ser exactes) vaig tenir el goig de participar en l’organització del Saló del llibre infantil i juvenil, que en aquella ocasió es va fer a Reus. Fou interessant però no devia funcionar perquè aquesta ciutat des d’aleshores no n’ha acollit cap més.  No ho recordo exactament però em sembla que era la primera vegada que el Saló “sortia de la capital”, calia no?La cosa, però, no va quallar a la terra dels “ganxets”

Que un “Saló del llibre infantil” pervisqui durant gairebé tres dècades és bon senyal: anem per bon camí. Tot i els comentaris de sempre que diuen “és que avui dia no es llegeix”, la gent continuen anant a les biblioteques i més que mai, i adquirint més llibres que mai, i les famílies segueixen portant als seus fills i filles al saló del llibre. Un raig d’esperança? Segur que sí.

Del 23 d’abril al 3 de maig el trobareu a Mollerussa, amb més de 3000m2 farcits de lectura.

Des d’aquí toca, també, donar l’enhorabona a la gent de Mollerussa perquè ja fa una pila d’anys que són seu de la iniciativa.

Bon profit!

http://www.clijcat.cat