Mónllibre: el festival de la lectura

A l’atenció de la Directora/director

Benvolguda, volgut,

No sé si n’estareu al cas: des fa uns quants anys se celebra, cada primavera, el festival “Mónllibre”, un més dels importants esdeveniments que al voltant del llibre infantil i juvenil s’organitzen en el nostre petit i estimat país. L’organitza l’Ajuntament de Barcelona i ja arriba a la novena edició. Cal dir que cada any que passa funciona més i millor que l’anterior.

Els dies 13 i 14 d’abril, si us apropeu a l’espai CCCB del MACBA, a Barcelona, podreu gaudir de múltiples activitats, totes elles interessants, al voltant dels llibres.

Se sap que una de les coses més efectives per ensenyar i aprendre a llegir, i a estimar, és compartir bones estones al voltant dels llibres, amb les persones amb qui tens lligams afectius. Doncs bé, potser seria una bona pensada traspassar aquesta informació a les famílies del vostre centre, potser no totes ho saben i potser a alguna li faria goig assistir-hi, no?

Ei!, com sempre, però, a criteri vostre!!.

http://www.bcn.cat/monllibre/que-es.shtml