Ensenyar a llegir avui

 

 

Els propers 1 i 2 de febrer de 2013 se celebrarà a Tarragona la 2a Jornada d’intercanvi  d’experiències pedagògiques entre els territoris de parla catalana.

Sota el títol “Ensenyar a llegir avui”, es presentaran una sèrie d’experiències i conferències que, si doneu un cop d’ull al programa, veureu que són molt interessants.

La Jornada està organitzada per la Comissió Interterritorial de l’ensenyament de la llengua, i tindrà lloc al complex educatiu de Tarragona.

Fa dos anys les diverses administracions educatives dels territoris de parla catalana van treballar plegades, juntament amb altres entitats que defensen l’ensenyament de la llengua , per organitzar la seva primera Jornada d’intercanvi. Va ser tan exitosa que ja en tenim una altra ben a prop, aquest cop centrada en la lectura, entenen la lectura en tots els seus vessants: el llegir per aprendre, l’aprendre a llegir i el gust per llegir.

La Jornada constarà d’una conferència inaugural a càrrec d’Isabel Solé, d’experiències de diferents centres i nivells educatius, així com la presentació del “Portafolis del lectura” de l’estratègia de l’Impuls de la lectura del Departament d’Ensenyament, entre d’altres.

Si voleu més informació cliqueu aquí.