Llegir, més enllà de les lletres

QUERALT, E.: Llegir, més enllà de les lletres: Interioritats de didàctica de  lectura. Lleida: Pagès Editors, (2012).

Obra guardonada als XXXII Premis Baldiri Reixac

“Es tracta d’un assaig que vol donar llum, il·lusió i ajudes sobre algunes de les raons que, encara avui, impedeixen avançar, de manera generalitzada, en la didàctica de la lectura a l’interior dels centres educatius. El treball arrenca amb el dubte del perquè el món educatiu es resisteix a emprar “tot el que se sap” sobre el fer escola. S’adreça a persones que estiguin a l’escolaritat obligatòria, inclòs el parvulari malgrat no en sigui. Amb un llenguatge clar i directe, desenvolupa els aspectes nuclears de la didàctica de la lectura, amb aportació de referents teòrics i amb inclusió d’exemples i models experimentats al llargs dels anys de formador de centres en aspectes relacionats amb la didàctica de la llengua, tant oral com escrita.”

Llegir-ne  les primeres pàgines

 

2 thoughts on “Llegir, més enllà de les lletres

  1. Josep Andreu

    Enhorabona! Me’l reservo per aquest estiu. De ben segur que em serà de profit!

Comments are closed.