A títol personal: “En veu alta” a Pradell de la Teixeta

A l’atenció del Director/a

Benvolguda, benvolgut,

recordo, perfectament, que l’any passat per aquest temps us vaig fer anunci de la 1a edició de “l’EVA” (En veu alta) a Pradell de la Teixeta. Recordo, també, que més d’un dels director  i directora va acollir amb “bons  ulls” la proposta i s’hi va arribar. En vaig rebré “retorns” i detalls diversos, tots valuosos, des del punt de vista humà. Doncs bé, inexorablement, i com diu el Llibre de Coélet (Eclasiastés) “hi ha un temps per a cada cosa”. I el temps de “l’EVA” ha tornat a arribar. Em permeto recomanar-vos-el a títol personal. doneu un cop d’ull, si us plau al programa, s’ho val d’allò més, veureu. L’oralitat, a casa nostra,  ha anat perdent “pistonada”, sens dubte. Un avenç? Ben al contrari, a parer meu. Altres pobles, com el basc mateix, la mantenen en bon estat de salut i fins i tot és molt present a l’escola (escoles i instituts) amb motiu de tota mena de celebracions. Si hi teniu coneguts, us en podran donar raó.

Del programa d’enguany, en destaco aquest fragment: En aquest 2011 tan ple de canvis i desig de noves perspectives socials, l’eva vol sumar i aportar el millor que té com a festival: vol ser un puntal de la cultura de proximitat, de la cultura del lleure i la diversió, però alhora, de la cultura del rigor i l’esperit crític i el desig que aquest, no s’apagui mai.

Mireu quina “bona pinta” que fa!

Si hi aneu, potser ens trobarem, “guarnits” d’una  altra manera, però.

captura-de-pantalla-2011-06-25-a-las-230509