Llegir cada dia, a l’Institut

A l’atenció del Director/a

Benvolguda, benvolgut,

recordo que fa pocs dies us vaig parlar de la Sra. Carme Alcoverro. La Carme, és membre permanent del Jurat del Premis “Baldiri Reixac” de la fundació “Lluís Carulla” (abans “Jaume I”) i durant molts anys ha estat la Directora de la revista Escola Catalana de la DEC d’Òmnium. Doncs bé, com que cap de les dues coses anteriors “dóna per menjar”, la Carme treballa des fa una pila d’anys a l’institut. M’ha semblat que potser us interessaria conèixer una experiència d’aquest centre en relació a la promoció de la lectura i a la millora de la competència lectora dels seus alumnes: “Els 30′ diaris de lectura”.

Atès el moment actual de fina en què us trobeu he pensat que, si no la coneixieu, potser us agradaria fer-ho, l’experiència dels 30′.

Vulgeu reenviar, per favor, aquest correu al vostre cap d’estudis, a la persona responsable de la biblioteca i, també, als tutors d’ESO del curs vinent.http://phobos.xtec.net/a8013135/index.php?p=82Us  ho agraeixo, a la bestreta.

http://phobos.xtec.net/a8013135/index.php?p=82