No pas per avui, però

A l’atenció del Director/a

Benvolguda, benvolgut,

aquest cap de setmana us vaig fer arribar un article extens que portava per assumpte el mateix que aquest correu@. Perfectament enllaçat amb el seu contingut, una bona professional d’aquesta zona em va fer arribar quasi immediatament aquest enllaç de vídeo. Us el recomano d’allò més.
Sens dubte un molt material per treballar, analitzar, argumentar i contrargumentar amb els alumnes.

http://www.wimp.com/disconnectconnect/

Un bon amic, i millor conferenciant, em confessava fa poques setmanes, que va interrompre una conferència que estava impartint. Ho va fer en comprovar que més de la meitat de la sala estava enviant “piulades”. Els va dir un lacònic: ho sento però no té sentit el que estic fent aquí, passi-ho bé senyors. I se n’anà.