Recepta: Galetes de xocolata i nous (Catalina)

Galetes de xocolata i nous

Ingredients:

– 225 gr de farina

– 110 gr de mantega pomada

– una pisca de sal

– 1 ou

– 150 gr de xocolata

– 125 gr de sucre morè

– 60 gr de sucre blanc

– 120 gr de nous

 

Preparació:

1.- Barrejar en un bol la mantega pomada amb la sal i afegir-hi els dos tipus de sucre.

2.- Batre l’ou i afegir-lo amb la mantega, la sal i el sucre.

3.- Afegir la farina, les nous i la xocolata.

4.- Si tenim un motlle de “muffins” utilitzar-lo, posant idns una cullerada de la massa, sinó, fem boletes i les col·loquem a sobre d’un paper de forn.

5.- Posar-ho al forn durant 7 o 8 minuts a 200 graus de temperatura.

 

BON PROFIT!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *