Informació específica CFGS: accés a la universitat

Els Titulats Tècnics de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) tenen la possibilitat de pujar nota a les PAU per accedir a la universitat.

Tal com sabeu els titulats tècnics poden accedir a la universitat directament i sense l’obligació de fer cap prova. La seva nota d’accés és la qualificació mitjana obtinguda en el cicle (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida.

Per accedir a algun estudi de Grau, aquests estudiants poden millorar la nota d’accés si s’examinen de matèries de modalitat de batxillerat vinculades als estudis universitaris que desitgin cursar. Per això, voluntàriament, igual que els estudiants de batxillerat i els estudiants procedents de sistemes educatius estrangers, poden fer exàmens de la fase específica de les PAU.

Us facilitem els links que us podran complementar la informació corresponent pels vostres estudiants interessats:

  • Contingut de les matèries, estructura dels exàmens, criteris d’avaluació i models d’exàmens de convocatòries anteriors: www.gencat.cat/universitats/pau
  • Tant la matrícula a les PAU com la preinscripció universitària, s’haurà de fer a través del portal accesnet, on els alumnes que no siguin usuaris caldrà que s’hi registrin: https://accesnet.gencat.cat

Us comuniquem, les dates per la convocatòria de juny 2013:

  • dies d’examen 11, 12 i 13 de juny
  • període de matrícula del 15 al 21 de maig
  • per inscriure’s a les proves s’ha d’acreditar tenir superats tots els mòduls del cicle (llevat els de formació pràctica i/o projecte final), mitjançant un certificat del centre, que haurà de ser lliurat (últim dia 3 de juny) a l’Oficina d’Organització de Proves d’Accés a la Universitat .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *