Jornada Portes Obertes – ETS d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona UPC

Aquestes Jornades es portaran a terme durant els dies: 13 de febrer, 20 de març, 17 d’abril, 24 d’abril (específica pel Grau en Enginyeria Física), 22 de maig, i 20 de juny de 2013, a les 11h i a les 17h, amb una durada aproximada d’una hora i trenta minuts. Una altre possibilitat és assistir a la Jornada de Portes Obertes conjunta de la UPC, que organitzem el dia 27 de febrer de 2013, a les 10h i a les 15:30h.

A més, els dissabtes 13 d’abril i 4 de maig de 2013, a les 11h, farem unes Jornades de Portes Obertes adreçades específicament a les mares i pares, a les que també hi poden assistir estudiants, en les quals intervindran el Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya i representants d’empreses del món de la tecnologia per informar de les sortides professionals i del mercat de treball.

Els graus que imparteixen són els següents:

  • Enginyeria de Sistemes Audiovisuals
  • Enginyeria de Sistemes Electrònics
  • Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació
  • Enginyeria Telemàtica Enginyeria en Ciències i Tecnologies de
  • Telecomunicació
  • Enginyeria Física

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *