Curtmetratge presentat als Premis Llanterna Digital 2018

L’alumnat de 4t d’ESO de l’optativa de Visual i Plàstica ha presentat aquest curtmetratge als Premis Llanterna Digital 2018.

Els Premis Llanterna Digital volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità, a través de l’elaboració de curtmetratges el contingut dels quals tracti sobre la llengua, en sentit ampli i des de qualsevol perspectiva.

Estan organitzats per la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, de la qual formen part la Direcció General de Política Lingüística, el Consorci per a la Normalització Lingüística – CNL de Lleida, els serveis territorials d’Ensenyament, de Salut i de Justícia de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Llengües de la Universitat de Lleida,  l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida i el Servei Lingüístic de Comissions Obreres.

Aquest article ha estat publicat en Activitats, El Centre, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.