Els alumnes de 4t d’ESO al gimnàs MirandaGym de Balaguer

Els dies 20 i 24 de març de 2015, l’alumnat de 4t d’ESO fa passar tot un matí al Gimnàs MirandaGym de Balaguer practicant tonificació, steps, cycling i zumba.

FotoFoto

FotoFoto

Es tracta d’una activitat inclosa dins el programa FITjove, programa que impulsen la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i que gestiona i coordina la Fundació Esportsalus. Te per objectiu principal la promoció d’exercici físic en adolescents com a estratègia de prevenció del consum de drogues. Aquest programa s’inclou dins de l’oferta del Pla Català de l’Esport a l’Escola

Totes les fotos, aquí.

Aquest article ha estat publicat en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari