Jumping eggs!

Activity: chemical reactions using eggs! (OSMOSIS)

Hem posat l’ou en vinagre durant una setmana. Passat aquest temps, l’hem rentat i l’hem posat en aigua amb colorant blau de metilè. El resultat ha sigut el següent:

DSC_0085 DSC_0084 DSC_0054 DSC_0053

A partir dels resultats obtinguts, hem estudiat el procés d’osmosis i han el.laborat un informe de laboratori.

Objectius: realitzar hipòtesis, aplicar el mètode científic, aprendre a treballar al laboratori, observar el concepte d’osmosis, saber fer un informe de laboratori.

Competències treballades: aprendre a aprendre, científica.

6 pensaments sobre “Jumping eggs!

  1. Va ser ben divertid fer que l’ou es tornés “de goma”, i també veurel blau. Saber que s’inflava per algo dit osmosis em va sorprendre bastant!

    Martí.

  2. Va ser ben divertid fer que l’ou es tornés “de goma”, i també veurel blau. Saber que s’inflava per algo dit osmosis em va sorprendre bastant!

    Martí

  3. A mi em va agradar fer aquest experiment perque va ser xulo com els ous rebotaben si els deixaves anar amb suavitat i com el vinagre va desfer la closca del ou i es va quedar el fi mantell de sota la closca.
    Aina Mestres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *