Les emocions

Avui a la classe de P-4 hem vist uns contes molt bonics .El protagonista era un conillet que ens anava mostrant les seves emocions. Tots hem passat una bona estona imitant aquests sentiments. Què us sembla a vosaltres? Podeu fer comentaris.

LA CASTANYADA 2008

Aquest any hem celebrat la festa de la castanyada amb molta il.lusió.

Primer a classe hem treballat el conte de la castanyera, ens hem disfressats, l’hem dibuixada i ara ja sabem molt vocabulari. També hem après la dansa de la castanyera i l´hem assajat al pati tots plegats (ha estat molt divertit).

Un altre dia ens han vingut a visitar en Tomeu i la Castanyera i  ens han portat molts fruits de la tardor, alguns ja els havien tastat a classe i els coneixiem però d’altres eren nous per nosaltres.

 Hem demanat ajuda a les familíes per poder fer els panellets a la classe. Hem fet de pastissers, que guay!!!!

El dia de la festa hem ballat, hem menjat castanyes i hem begut most, que bo, boníssim….!!!!

colonies-p5-197.jpg         papa.jpg1.jpg        2.jpg

Sortida a Santa Maria de Palautordera

Dijous, 21 de maig  tots els nens i nenes d’educació infantil hem anat a la Granja, un masia de Santa Maria de Palautordera. Al principi plovia una mica , però després ha fet bon dia. Hem practicat esports d’aventura , hem baixat per una tirolina, hem passat per sota d’unes cordes cercant pistes, hem jugat al Cavaller Verd, hem fet moltes coses, però millor que mireu les fotografies i el vídeo.