Benvinguts/des…

El bloc que es presenta a continuació s’ha dissenyat com una guia per als mestres de l’escola amb la intenció d’afavorir la seva participació en el bloc escolar. En aquest espai de la xarxa es poden trobar diferents manuals i indicacions que haurien de facilitar el fet de publicar nous articles al bloc de la nostra escola.

 

La distribució del bloc és molt senzilla i ve donada pels diferents elements que podem disposar per tal de participar al bloc escolar. Així doncs, el bloc resta distribuït en 4 pàgines independents on s’explica quins passos s’han de seguir per tal de poder pujar al bloc audio, vídeo, text o fotografies.

 

Amb la realització d’aquest bloc desitjo facilitar la participació de tots els mestres nous o ja existents a la nostra escola dins del bloc del centre. Com a conseqüència, recomano dur a la pràctica els coneixements inserits en el bloc perquè participeu activament en el nostre bloc escolar per tal de fer-lo més maco i extensible per a tota la comunitat educativa de l’escola.