AVUI 24 D’OCTUBRE CELEBREM EL DIA DE LA BIBLIOTECA !

Avui celebrem el dia de la Biblioteca i vull agrair el recolzament de tothom cap a la biblioteca de la nostra escola, perquè malgrat aquests temps de retallades continuem oferint cada dia ganes de llegir i de jugar amb la imaginació. I perquè la cultura i l’educació no es poden retallar, són una inversió pel nostre present i pel nostre futur!

Entreu,
passeu,
es casa nostra,
casa de tots.
És la biblioteca.

I que millor manera per celebrar-ho que amb aquest bonic poema:

A estones em fa pessigolles,
altres són carícies tendres,
el resseguir del seu dit
pel camí de tantes lletres.

Ales de papallona
que s’aturen i aletegen.
S’entrebanquen, i segueixen
pel camí de tantes lletres.

Em fulleja, em remena,
el que dic es vol aprendre.
Ara em penso que ha escollit
algun poema…

I a mi què més se m’endona,
si quan va passant els dits
sento que ens anem fent amics
i la galta m’acarona.

-M’enduc aquest, senyoreta!
-Has de parlar fluixet,
que estem a la Biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *