Qui som?

L’Associació Esportiva Escolar formem part del Pla Català de l’Esport a l’Escola i treballem per promoure la pràctica esportiva. L’objectiu és fomentar-la des d’una vessant lúdica i amb valors.

Així, doncs, el nostre projecte esportiu es fonamenta principalment en dos pilars:

 

VALORS

Com diu Stephen R. Covehy en el llibre Els set hàbits de la gent altament efectiva: “Sembra un pensament, recull una acció, sembra una acció, recull un hàbit. Sembra un hàbit, recull un caràcter; sembra un caràcter, recull un destí”.

L’esport, com a qualsevol activitat a la vida, pot transmetre valors desitjables o no desitjables. La mera pràctica esportiva no garanteix i potencia uns valors correctes.

Tant si és un esport individual com de grup es generen uns valors d’actitud i un hàbit esportiu que acompanyen als vostres fills tota la vida, i això pot ser molt beneficiós.

L’escola és un agent social clau i a través de l’esport ens permet fomentar el treball en equip, respecte a les diferències, l’esforç necessari per aconseguir els objectius, convivència amb els altres i capacitat de superació.

 

PRÀCTICA ESPORTIVA – QUÈ ÉS GUANYAR?

Practicar esport des de ben petit els hi aporta un bon estat de forma, però nosaltes a més a més ens marquem com objectiu fomentar una pràctica el més cooperativa possible.

Un dels aspectes importants en aquestes edats és fer veure al nen que hi ha coses més importants que guanyar.
Gaudir és el més important a l’hora de practicar esport entre nens. Intentem oferir una pràctica esportiva on tothom surti guanyador.

Per aquest motiu procurem participar en trobades que segueixin aquesta premisa i no es basin únicament en un model competitiu.

Les Boom Kidz al Blem 2013

Aquest dissabte 13 de desembre es va celebrar la 5ena edició Blem, considerat el major festival de cultura urbana i d’esports extrems del Baix Llobregat.

Aquesta edició del festival, es va compondre per un seguit de fusió d’arts com música, esport, pintures i dansa.

Les Boom Kidz hi van prendre part. En voleu veure l’actuació? Doncs només cal que premeu el “play” del vídeo !

Des d’aquí felicitar-les i animar-les a seguir-ho fent així de bé!

 

 

blem2014

Coneixeu les Boom Kidz?

Potser no n’heu sentit a parlar… però de ben segur a partir d’ara segur que sí!

Aquest és el nom que han triat el grup de grans d’aerodance. I no només això, sinó que hem dissenyat un logotip i desuadora personalitzada!

foto

Trobada d’escacs – 50è aniversari Club d’Escacs d’Olesa

El passat diumenge 26 d’octubre l’Adrià, en Xavi i en Carlos van participar en el 50è aniversari del club d’Escacs d’Olesa. Tot i l’elevat nivell dels participants, els nostres jugadors varen donar “guerra” i sumar punts. Les partides eren a 5 minuts per tal que tothom es pogués enfrontar entre sí.

Aquí us deixem un petit recull fotogràfic:

Benvinguts i bevingudes

Benvinguts i benvingudes al curs escolar 2014-2015.

Des de l’Assosiació Esportiva iniciem una nova temporada carregats d’il·lusió, energia i ganes de promoure l’activitat física i l’esport entre tot l’alumnat de l’Escola Povill. L’objectiu és fomentar-la des d’una vessant lúdica i amb valors.

Totes les activitats començaran la primera setmana d’octubre de 2014 i acabaran la darrera setmana de maig de 2015.

 

Notícia d’interès: “El dilema de l’esport extraescolar”

Molt bones!!

 

abans d’iniciar el curs 2014/15 i donar-vos la benvinguda al nou curs d’enguany us adjuntem aquesta notícia que pensem que és prou interessant!!

 

Tot seguit, us adjuntem l’enllaç d’aquesta notícia perquè si us interessa pogueu fer-hi un cop d’ull.

 

Esperem que l’estiu hagi anat molt bé i us informem que el proper mes d’octubre les activitats extraescolars s’iniciaran a l’escola.

 

Fins aviat!!

 

http://www.lesportiudecatalunya.cat/nel9/article/8-esports/56-mes-esport/696788-el-dilema-de-lesport-extraescolar.html?cca=1

 

Notícia: “El dilema de l’esport extraescolar” Font: Diari L’Esportiu

 

 

Notícia: “La España sedentaria”

Molt bones!!

Cercant per la xarxa hem trobat aquesta notícia impactant!!!

 

El 42% de la población española nunca realiza actividad física o deporte.

 

Si en voleu saber-ne més, tot seguit us adjuntem l’enllaç de la notícia:

http://sevilla.abc.es/sociedad/20140612/rc-espana-sedentaria-201406121753.html#.U5y9Jh09Hyw.facebook

 

Font: ABC de Sevilla.

Final de l’AEE Povill. Fins el proper any!!

Molt bones!!

 

Us informem que donem per tancat el curs i les activitats de l’AEE Povill fins el proper curs 2014/15!!

 

Aquest any, com el darrer any, em mantingut un mínim de 100 alumnes en la nostra AEE de l’escola!! I això, és tot un èxit amb el temps que darrerament vivim!!

Per això, ens complau agraïr-vos a vosaltres, nens/es i familiars de la canalla per confiar un altre any amb nosaltres!!

 

El proper any intentarem mantenir les mateixes activitats que em desenvolupat enguany i si més no estem oberts a qualsevol recomanació d’altres activitats que us interessin!

 

Durant aquest estiu, intentarem mantenir actiu el bloc de l’AEE de l’escola amb notícies relacionades amb l’activitat física i esport, societat, sedentarisme, hàbits alimentàris…etc per intentar promocionar una vida activa i saludable!!!

 

Fins aviat i moltes gràcies!!!!

Festa de CLOENDA de l’AEE!! Divendres 13/06/14 a les 17.30h a l’escola!!

Molt bones!!

 

Us volem recordar que el proper divendres 13/06/14 es realitzarà la Festa de CLOENDA de l’AEE a les 17.30h a l’escola.

 

Aquesta festa de CLOENDA començarà amb una GIMKAMA (7 proves) pels nens/es dels grups de l’AEE (Jocs, Futbol Infantil, Futbol primària, bàsquet primària i escacs).

Al finalitzar la Gimkama, les noies dels grups d’Aerodance Infantil i primària realitzaran un ball d’exhibició cada grup. (18h 30′ aproximadament)

Just després de les exhibicions de ball hi haurà una mica de “pica pica” i begudes per a tots/es i finalment les noies de l’equip de voleibol de l’AEE ens mostraran el trofeu que les acredfita com campiones dels JEEC de voleibol juvenil!!

 

Us hi esperem a tots/es!!

 

Fins avait!!!

 

Guanyadors del 5è Concurs Juguem Net al Baix Llobregat!!!!

Molt bones!!!

Ens complau informar-vos que ens han nomenat com a guanyadors del 5è Concurs Juguem Net al Baix Llobregat!!!

Aquest concurs, promogut pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, consisteix en inventar-se dues normes pels Jocs Escolars (JEEC) i enviar una imatge amb una de les normes que els/les jugadores de l’equip s’havien inventat.

Els participants en aquest concurs han set tots els equips que han participat en els JEEC enguany.

 

El nostre equip de voleibol va enviar la imatge que tot just podeu observar a sota. I després de valorar-ne la resta d’imatges de la resta d’equips implicats en els JEEC ha estat escollida com a guanyadora del 5è Concurs Juguem Net al Baix Llobregat!!!

 

Per això, volem felicitar a les noies de l’equip de voleibol per aconseguir el premi (material esportiu) i mostrar una idea molt original per il.lustrar la normativa en una imatge!!!

 

FELICITATS!!!!

 

El regal que s’ha aconseguit proporcionat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat és material esportiu. El qual, serà destinat per la nostra escola!!!!

 

Tot seguit us deixem amb la imatge guanyadora!!

 

 

2014-06-05

Fins aviat!!!

Go to Top