RODOLÍNS

Si ho vols passar bé, juga amb els nens.
I si és dolenta la teva reacció,
Aniràs cap a direcció!

La flautina ha arribat
I en català ens ha fet parlar.

Saps parlar en català?
Doncs ves cap allà,
Que està la flautina
i ella t’ensenyarà.

Pel passadís en silenci has d’estar,
si no vols distreure’t i relliscar.

No contestis al professorat
o estaràs castigat.

El meu animal fantàstic 2!

 Aquest és el meu animal fantàstic 2. És una espècie de   cèrvol,granota, lleopard i salamandra. Aquesta imatge és unica a tot el món perquè és meva, i a més a més menja insectes, herba i carn.

Si vols fer el teu animal fantàstic clica a la imatge i ho tindràs!

La Viquipèdia

És una  pàgina web que és col·laborativa perquè la fan tots els internautas que naveguen  i a més a més tots podem ser autors i penjar articles en la viquipedia. És una pàgina amb molts articles recents i antics, i que està actualitzada continuament. A més a més pots buscar molta informació sobre molts temes diferents.

Ara feu clic a aquesta imatge per veure aquesta pàgina web:

LES VACANCES DE NADAL

Jo per Nadal m’ho vaig passar molt bé. A la nit de Nadal els meus germans estaven molt il·lusionats per això van anar a dormir d’hora, però ells no volien. Al matí següent, el dia de Nadal, vam anar cap el arbre i cadascú tenis dos regals per a ell/a. A mi el “Pare Noel” em va portar una colònia de Hanna Montanna i un estoig amb molts colors.

Per la nit de Cap d’Any, el 31, vam menjar gall dindi i quan faltaven cinc minuts per les dotze vam agafar tots, els nostres raïm. Però jo, vaig menjar una en els quarts i em vaig confondre,  però per sort vaig poder acabar-les. El dia de Reis, pel matí vam obrir els regals i a mi hem van portar  una calculadora, un estoig petit i a la nit vam menjar el tortell de Reis… Però m’ho vaig passar molt bé!