Anem a l’hort!!

Fa uns dies que hem tornat a anar a l’hort!!! Un grup vam poder anar amb els nens i nenes de cinquè que ens van ensenyar a recollir faves i l’altre grup vam anar a plantar enciams i un planter de carbassó que vam fer fa temps i que ja estava a punt per transplantar a l’hort!!! Ara ens toca cuidar-ho tot i a veure si ens podem fer una amanideta a final de curs!!!

Fem de Miró!!

Ja fa temps que hem conegut a un senyor que es diu Joan Miró i que feia unes coses que ens han agradat molt!!! Tant que hem intentat fer tot el que feia ell….mireu!!!

Entrega de premis!!

Avui a la tarda hem fet el recompte de vots del concurs de les ratetes i els gatets!!! Els guanyadors s’han endut una samarreta xulíssima!!! Voleu saber qui ha guanyat???? Mireuuuu!!!!

CONCURS DE RATETES I GATETS!

Hola famílies!

Les mestres i els nens de P4 estem tant contents de les nostres representacions del conte de La rateta que escombrava l’escaleta que us proposem fer un concurs! Heu de votar a la rateta i al gatet que més us agradi i enviar-nos un comentari amb els dos vots (un, per la rateta i, un altre, pel gatet), posant voto a la rateta/gat del vídeo i escrivint el número del vídeo que més us hagi agradat. El termini per fer les votacions dura fins el proper dilluns 27 d’abril i, quan tinguem el recompte de vots, ja us informarem dels resultats!

Animeu-vos i voteu molt!!!