Lagman

Ingredients:
–    Carn, preferiblement de vedella o xai – 300g
–    Pebrot vermell
–    Tomàquets – 2-3 peces
–    Cebes – 2-3 caps mitjanes
–    1 pastanaga petita.
–    1 nap mitjà.
–    100 g de jund (verdura tipus mongeta tendra)
–    Patates – 3 peces
–    La salsa de soja – 3 cullerades
–    La pasta de tomàquet – 1 cullerada
–    All  3-4 dents.
–    Sal, espècies al gust
Preparació:

1. Tallem la carn en cubs petits i remullem amb salsa de soja durant 30 minuts .
2 . Tallem en cubs petits les cebes , les pastanagues , les patates i els raves, elagmanl pebrot el tallem en tires. Piquem l’all , tallem les tiges d’api i jund .
3 . En una olla gran aboquem  unes 8 cullerades d’oli i escalfem. Fregim  la carn amb salsa de soja.
4 . A continuació  afegim la ceba a la carn, l’api, la pasta de tomàquet , l’all i remenem constantment, fregim durant 5 minuts, després afegim el rave, la pastanaga, el pebrot, remenem i cuinem a foc lent durant 10-15 minuts i ho tapem.
5 . Aboquem l’aigua, al voltant de 2 tasses, portem a ebullició, tirem les patates, reduïm el foc i seguim cuinant a foc lent durant 20 minuts més .
6 . Abans de servir , afegim espècies al gust.
7. En un plat posem primer els fideus i la barreja de verdures i carn per sobre.

 

– Erbol Atabaev-

Quant a ANNA BARREDA CARTOIXA

Professora de secundària de llengua i literatura catalana.
Aquest article ha estat publicat en Receptes d'allà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *