Ingredients:
– Carn, preferiblement de vedella o xai – 300g
– Pebrot vermell
– Tomàquets – 2-3 peces
– Cebes – 2-3 caps mitjanes
– 1 pastanaga petita.
– 1 nap mitjà.
– 100 g de jund (verdura tipus mongeta tendra)
– Patates – 3 peces
– La salsa de soja – 3 cullerades
– La pasta de tomàquet – 1 cullerada
– All 3-4 dents.
– Sal, espècies al gust
Preparació:
1. Tallem la carn en cubs petits i remullem amb salsa de soja durant 30 minuts .
2 . Tallem en cubs petits les cebes , les pastanagues , les patates i els raves, e
l pebrot el tallem en tires. Piquem l’all , tallem les tiges d’api i jund .
3 . En una olla gran aboquem unes 8 cullerades d’oli i escalfem. Fregim la carn amb salsa de soja.
4 . A continuació afegim la ceba a la carn, l’api, la pasta de tomàquet , l’all i remenem constantment, fregim durant 5 minuts, després afegim el rave, la pastanaga, el pebrot, remenem i cuinem a foc lent durant 10-15 minuts i ho tapem.
5 . Aboquem l’aigua, al voltant de 2 tasses, portem a ebullició, tirem les patates, reduïm el foc i seguim cuinant a foc lent durant 20 minuts més .
6 . Abans de servir , afegim espècies al gust.
7. En un plat posem primer els fideus i la barreja de verdures i carn per sobre.
– Erbol Atabaev-