Harcha

Ingredients:
250grs.de sèmola gruixuda
150 ml. de llet sencera
50 grs. de mantega
1/2 cullerada sopera de sucre
1 cullera de cafè de llevat royal
1 polsim  de sal
harcha
Preparació:
1. Barregem bé la sèmola, la sal, el sucre i el llevat.
2. Desfem la mantega i la barregem bé amb la sèmola.
3. Afegim la llet, ho barregem bé i deixem reposar uns 10 minuts.
4. Dividim la massa en dos porcions i formem dues galetes.
5. Escalfem en sec una paella petita, i hi tirem una mica de sèmola. Hi tirem la primera galeta i la fem a foc mitjà/baix. Amb una tapa, girem la harcha i la fem per l’altre costat. Tarden una estoneta en fer-se en total uns deu minuts.
6. Per servir, obrim la harcha amb cura com un entrepà i afegim el que vulguem: mantega, melmelada, formatge, …

-Fàtima Sahmoudi-

Quant a ANNA BARREDA CARTOIXA

Professora de secundària de llengua i literatura catalana.
Aquest article ha estat publicat en Receptes d'allà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *