Buñuelos de Colòmbia

Ingredients:

  •     250 gr de farina de blat de moro
  •     1/4 tassa de llet
  •     500 gr mató
  •      2 ous
  •     1 culleradeta sucre
  •     3 o 4 tasses oli

Preparació:

1.    Col·loquem tots els ingredients excepte l’oli en un bol ampli i barregem pastant amb energia fins a obtenir una massa suau i homogènia. A Colòmbia s’utilitza un formatge que es coneix com formatget mòlt.

2.    Escalfem abundant oli en una paella fonda.

3.    Formem boletes amb les mans humides perquè no se’ns enganxin i fregbunyols colombiansim a foc mitjà en l’oli calent.

4.    Quan s’espongin i pugin, augmentem el foc fins que quedin daurats.

5.    Retirem els bunyols de l’oli amb una escumadora, i els deixem escórrer sobre paper absorbent.

– Diana Amaya –

 

Quant a ANNA BARREDA CARTOIXA

Professora de secundària de llengua i literatura catalana.
Aquest article ha estat publicat en Receptes d'allà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *