Nihad

flor

Hola!!!

Em dic nihad. Sóc una alumna de l’aula d’acollida, però aquest any aniré a aquesta aula perquè estic fent el 1er de batxillerat i de veritat és molt difícil. El que m’agradaria més és aprendre moltes coses. I l’any que be m’agradaria fer un cicle formatiu  perquè vull trobar-me a mi mateixa en aquest cicle i em sembla que serà més facíl i puc treure’m el títol ràpid, però no deixaré d’estudiar perquè vull tenir un bon futur.

Ja arriba el tercer trimestre

jardineria-infantil-2Hola companys! Som el Mohamed i la Nicole i us volem parlar dels estudis.  Ja estem acabant el segon trimestre i les notes no han anat gaire bé. Per aixo estudiarem per recuperar el primer i el segon trimestre.  Ja us informarem!

Jo sóc el Mohamed i m’agradaria estudiar per recuperar  les matèries que tinc suspeses, i l’any que ve faria un cicle formatiu de jardineria. Moltes gràcies!!!

Hola soc la Nicol i no vull repetir curs. a mi m’agrada fer patinatge. A l’estiu vaig al Pavelló Vell de Vilanova i allà fem patinatge, teatre, gimnàtica i plàstica. Ens ho passem molt bé!!!!

EMI

Hola , em dic Emi i soc de l’Uruguay. Tinc tretze anys i faig primer d’ESO .

El que mes m’agrada es el FUTBOL. Jugo en un equip que es diu Vilanova, i estem guanyant molts partits. Fa pocs dies he estat en el meu país i allà és estiu. He pogut anar a la platja i estar amb els meus amics. Aquí teniu una foto d’una platja de l’Uruguai.
playa-uruguay

Zaka

Hola em dic Zaka i sóc del Marroc. Tinc 12 anys i faig primer d’ESO. Aquí teniu un vídeo de l’himne del Marroc. És un partit de futbol on surten imatges de gent del meu país.

Concurs de Sant Jordi 2010

foto-rosa-roja1

Hola em dic Fatou…

Sabíeu que nosaltres també hem participat en un concurs de Sant Jordi?

Doncs si!!
I hem guanyat molts premis …
Doncs, si voleu llegir aquests fantàstics poemes i històries,

descanseu una estona i disfruteu dels nostres escrits a
http://www.xtec.cat/iescabanyes/depcat/premis_stjordi2010/santjordi2010.htm

Erika Jineht

Hola em dic Erika Jineht i aquest es el meu poble, que es troba a Colòmbia. El meu poble és petit però molt agradable. Ara us explicaré cosetes interessants.

finca-en-trujillo-en-venta-2009063005580851
En aquesta fotografia podeu veure camperols treballant en el camp, estan recol·lectant cafè, que es molt típic a la zona i el país. Una de les principals fonts de treball del país. El cafè s’exporta a diferents llocs de l’estranger.

img_7573

Aquí podeu veure de més a prop les plantacions de cafè i plàtans. Aquí és conegut com plátano macho. Aquest plàtan és molt típic per menjar de moltes maneres. Una de les més conegudes és fregit.
patacon-con-suero

Aquest és el “Patacon”. Tallem el platan a rodanxes dobles i el fregim. Després el posem entre dos draps i l’aixafem amb una pedra. Quan està aixafat el tornem a fregir. Ja està a punt de menjar.

El meu poble

Jo soc el Naufal i avui us presento el meu poble que es diu Larache.  Aquesta imatge que veieu a sota era un hospital molt vell dels militars i es va destruir.

larache

larache_zoco

Aquest es el mercat de Larache que sempre esta obert tots els dies de la setmana. Hi anava a comprar la meva mare amb la meva tieta Malika. Desrpés jo anava a portar el carro per portar les coses amb el meu cosí. Així la meva mare podia descansar.

Mohamed Tisghiti

YANNAYER, Amazigh d\’ameqran,

Hola em dic Mohamed tinc 17 anys tinc a Catalunya 3 anys soc del Marroc o de Amazigh vivia a Nador  i ara visc Vilanova i la Geltrú que es molt maca parlo una mica de Català i parlo també castella  i me llengua es Amazigh bereber és (TamazgAmazighha és un terme que significa la terra dels amazigh amazic del Nord d’Àfrica, que s’estén des del oasi de Siwa, a Egipte a l’est fins a les Illes Canàries i la costa oest del Mar Mediterrani al nord del riu Senegal, al sud.) .
I nosaltres a casa parlem Bereber Amazigh i amb amics parlem Bereber.

I tu qui ets?............................
Què parles?..........
D'on ets?........

Fem Teatre

avui a la hora del pati hem fet una reunió amb el professor de música i una alumna de l’insti per parlar del teatre que farem l´any que ve. Us donare bona infomació del que anem fent. Ara ja tenim un grup format!!!
Sóc la Kamalia
AMB AQUETS dos COLORja tenem barça
vgfhghgf3