RECEPTA TÍPICA D’HONDURES. Per Bayron i Daniel.

TORTILLAS CON QUESILLO

Ingredients

“Tortillas” de blat de moro
Mantega
Formatge

Per a l’amanida:
– Xile verd picat
– Ceba picada
– Tomàquet picat
– Llimona
– Sal
– Espècies
– Coriandre

índex
Elaboració
1. En una cassola posem mantega per fregir les “tortillas”.
2. Col·loquem en una “tortilla” el formatge i posem l’altra “tortilla”a sobre. Ho pressionem perquè es desfaci el formatge.
3. Col·loquem les “tortillas” a la cassola amb oli calent.
4. Quan la “tortillas” estiguin fregides, les col•loquem en un tovalló de paper per escórrer l’excés d’oli.

I per acabar, posem en un tassa el xili, el tomàquet i la ceba i hi afegim la llimona, la sal, les espècies i el coriandre al gust. Després ho posem damunt les “tortillas con quesillo”.

BON PROFIT!!

Aquest article ha estat publicat en aula d'acollida, General, institut santa eugènia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *