Ja hem començat el viatge del projecte: VOLTEM PEL MÓN 2012.
A la primera etapa ens demanen que ens presemtem. Aquest any ho hem fet d’uma manera molt divertida.
Esperem que us agradi.
APRENEM LES TRADICIONS DE NADAL
VOLTEM PEL MÓN 2012
LA NOSTRA ESCOLA
CUINES, UN PROGRAMA DE TV AULA D’ACOLLIDA
Recepta de panellets
PANELLETS DE PINYONS
Ingredients:
Per fer la massa:
– 800 grams d’ametlla picada.
– 500 grams de sucre.
– 250 grams de patata bullida.
Per decorar:
– Dos ous batuts
– Pinyons crus
Preparació:
Bullim la patata amb pela o la fem al forn.
La deixem refredar i la pelem
Aixafem la patata amb una forquilla.
Barregem el sucre, l’ametlla picada i la patata.
Ho amassem amb les mans fins que la massa no s’enganxi a la safata o al recipient on fem la barreja.
Si ens costa amassar i posarem una mica d’aigua (però no molta, nomes una miiiiiica).
Fem boles amb la massa de la mida d’una pilota de ping pong.
Per decorar, posarem una mica d’ou batut amb els pinyons crus, per què s’enganxin millor.
Amb les mans enganxarem els pinyons a la bola.
Per acabar, pintarem la part de dalt dels panellets amb rovell d’ou.
Els posarem en una safata per anar al forn. A 180º uns 10 minuts fins que estiguis rossos, vigilant que no es cremin.
Els traiem del forn i els deixem reposar.
ELS FAMOSOS TAMBÉ PARLEN EN CATALÀ
BENVINGUTS A L’ESCOLA FONT D’EN FARGAS
Des de l’aula d’acollida donem la Benvinguda a tots els nens i nenes, mestres i families, a l’escola.
Hem fet un tren perquè tots i totes arribeu a l’escola ben còmodes.
Esperem que, com nosaltres vam tenir l’any passat, vosaltres també tingueu una bona entrada a l’escola i al nou curs.
BENVINGUTS A TOTS I A TOTES A L’ESCOLA FONT D’EN FARGAS on PhotoPeach
FE D’ERRADES;
Amb les pesses, hem escrit malament el nom de dos nens. OTGER I JOHANA. Perdó i benvinguts a l’escola.
BENVINGUTS A TOTS I A TOTES A L’ESCOLA FONT D’EN FARGAS on PhotoPeach