AQUEST ANY TAMBÉ US PROPOSEM LA MILLA CATALANA… DE PAGÈS

Un curs més, des de l’escola de Rellinars i la comunitat que l’acull, organitzem una nova edició de la MILLA DE PAGÈS. Aquesta és una activitat lúdica i per grups que pretén posar a prova l’enginy de cada una de les persones (i dels equips) per poder superar un seguit de proves divertides i enginyoses per tal de passar una molt bona estona i viure l’entorn, l’escola i la bona companyia des d’una altra perspectiva.

 

És una activitat on no compten els temps però si les ganes de fer bé les proves i de passar-ho d’allò més bé en equip. Pensem que equips d’entre 4 i 8 persones són ideals!!! Si sou menys, ajunteu-vos amb altres equips i si sou més… feu dos equips!!! I ep…. és gratuït i si ho feu bé, us endureu un bon premi… de pagès!!!

 

ENLLAÇ FORMULARI INSCRIPCIÓ

 

JA US PODEU INSCRIURE AL DESÈ CROS DE RELLINARS

Ei!!!! Aquest any estem de celebració!!!  Aquest serà el desè Cros escolar de Rellinars. Una cursa escolar i d’adults que el seu recorregut és pel mig del bosc!!

Un altre element que ens caracteritza són els trofeus!!!  Cada any més guapos i treballats. des de fa uns quants anys, els encarregats de fer els trofeus són les i els alumnes de l’aula de fusteria de l’institut Guillem Catà de Manresa. Ben aviat us mostrarem els d’aquest curs.

En aquest formulari us podreu inscriure a la curs d’aquest 12 de maig.

FORMULARI

 

JA TENIM ELS TROFEUS A PUNT!!!

Us presentem els trofeus d’aquesta edició del Cros. Com a les darreres edicions, des de l’aula de fusteria de l’institut Guillem Catà de Manresa ens elaboren.  Com sempre… un molt bon projecte i uns trofeus únics i d’una qualitat extraordinària.

Moltes gràcies institut Guillem Catà i els i les alumnes de l’aula de fusteria!

Si t’agraden… apunta’t al Cros!

EL DIUMENGE 7 DE MAIG DEL 2023…. EL NOVÈ CROS DE RELLINARS T’ESPERA

ja estem treballant amb el Cros d’aquest 2023, amb les mateixes ganes de sempre i amb uns trofeus que són l’enveja de tota cursa esportiva!!

I parlant de trofeus, hi haurà trofeus i medalles per totes les categories. Pel que fa al CROS, tres premis per les tres primeres noies i els tres primers nois de cada categoria i per la MILLA un trofeu per la primera i el primer de cada categoria!

Us podeu inscriure seguint aquest ENLLAÇ

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL VUITÈ CROS ESCOLAR DE RELLINARS

El diumenge 8 de maig, més de 150 corredors i corredors van omplir l’espai de davant de l’escola per gaudir, un any més, del CROS.

IMATGE DE L’AMBIENT A LA SORTIDA

El bon temps i una temperatura ideal van ser “l’acompanyament” ideal.

Seguint aquests enllaços podreu consultar les CLASSIFICACIONS de cada categoria

PATUFETS FEMENÍ

PATUFETS MASCULÍ

PREBENJAMINES FEMENÍ

PREBENJAMÍ MASCULÍ

BENJAMINES FEMENÍ

BENJAMINS MASCULÍ

ALEVINES FEMENÍ

ALEVINS MASCULÍ

MILLA CATALANA (masculí i femení)

JA TENIM DATA PEL PROPER CURS I… INSCRIPCIONS OBERTES

Hola crossàires!!!!

Des de l’escola de Rellinars ja estem treballant per una nova edició del Cros de Rellinars!!!! Ja serà la vuitena edició!

La data prevista per enguany és el diumenge 8 de maig.

Us podeu inscriure al següent enllaç fins el dia 5 de maig que tancarem inscripcions en línia. El mateix dia del Cros les inscripcions es faran a l’arribada, abans de les sortides de les curses.