Notícies

S'anuncia XTECBlocs a la web de la XTEC

Publicat el dia 26 d'octubre de 2007

XTECBlocs ha estat anunciat a la pàgina de la XTEC. Amb poc més de dues setmanes de vida, ja s'hi han creat uns 500 blocs. Increïble!

Tal com alguns de vosaltres ja heu pogut experimentar, crear un bloc és molt fàcil. Només cal fer clic a la icona Crea el teu bloc! de la columna de la dreta i seguir les instruccions que se us donen. Omplir els blocs de continguts i fer-ne el manteniment és una mica més complicat. Amb el propòsit d'ajudar-vos en aquestes tasques, s'han creat unes instruccions sobre l'ús i l'administració dels blocs, que teniu disponibles a l'enllaç Ajuda de la capçalera del portal. Allà trobareu molta de la informació que necessiteu.

Abans de crear els vostres blocs, és molt important que us llegiu les condicions d'ús del servei per no tenir sorpreses. Les teniu disponibles, també, als enllaços de la capçalera.

Si voleu fer comentaris sobre el servei de blocs o preguntar dubtes relacionats amb el funcionament, podeu dirigir-vos als fòrums de la XTEC. Gairebé sempre hi trobareu alguna persona amb ànims d'ajudar-vos.

Les primeres setmanes del servei es consideraran com a fase de proves. Cal estar atents a les deficiències o errors possibles que pugueu detectar, i us estarem agraïts si ens els feu arribar per mitjà del fòrum.

Aquesta notícia no té comentaris

Envia un comentari

Has d'estar validat per enviar comentaris.