Com fer magdalenes

Ingredients Utensilis

1 paquet de sucre                                    bareta per batir ous

2 paquets de farina                                1 bossa

2 paquets de llevadura                          2 bols

1 llimona                                                  paper de plata

1kg d’ous                                                 motlles de magdalenes

¾ d’oli                                                    2 safates

paper de plata

bàscula

forquilla

 

Elaboració

1-Agafa una bàscula i posa els ous necessaris per què pesi un quilo.

2-En un bol gros posa la clara dels ous.I en un plat fons posa el rovell.

3-Agafa la bareta i bat la clara fins deixar-la a punt de neu.Amb una forquilla bat el rovell.

4-Posa un paquet i mig de farina en el bol i bate’l.Quan la massa estigui més dura posa-hi el sucre. Barreja-ho.

5-Posa ¾ d’oli i torna-ho a barrejar.

6-Agafa les safates i posa-hi a sobre el paper de plata.

7- Col·loca els motlles a la safata.

8-Agafa la bossa i amb una cullera fica-li la massa vigilant de què no es caigui el que hi ha a dins, llavors  fes-li un forat a la punta.

9-Posa la massa als motlles.

10-Posa una safata en el forn i posa-ho a 15 minuts a 108graus i si et sobra massa fes un petit bescuit,si no tens un motlle rodó posa-ho a una paella.

C.P

Aquest article ha estat publicat en Els nostres textos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *