Ingredients Utensilis
1 paquet de sucre bareta per batir ous
2 paquets de farina 1 bossa
2 paquets de llevadura 2 bols
1 llimona paper de plata
1kg d’ous motlles de magdalenes
¾ d’oli 2 safates
paper de plata
bàscula
forquilla
Elaboració
1-Agafa una bàscula i posa els ous necessaris per què pesi un quilo.
2-En un bol gros posa la clara dels ous.I en un plat fons posa el rovell.
3-Agafa la bareta i bat la clara fins deixar-la a punt de neu.Amb una forquilla bat el rovell.
4-Posa un paquet i mig de farina en el bol i bate’l.Quan la massa estigui més dura posa-hi el sucre. Barreja-ho.
5-Posa ¾ d’oli i torna-ho a barrejar.
6-Agafa les safates i posa-hi a sobre el paper de plata.
7- Col·loca els motlles a la safata.
8-Agafa la bossa i amb una cullera fica-li la massa vigilant de què no es caigui el que hi ha a dins, llavors fes-li un forat a la punta.
9-Posa la massa als motlles.
10-Posa una safata en el forn i posa-ho a 15 minuts a 108graus i si et sobra massa fes un petit bescuit,si no tens un motlle rodó posa-ho a una paella.
C.P