L’impacte ambiental de la ramaderia

Allò que mengem té un impacte en al medi ambient però no tots els aliments l’afecten de la mateixa manera. Aquells aliments d’origen animal, tenen un impacte molt més gran pel medi ambient que no pas els d’origen vegetal.

(el vídeo, en realitat, no té res a veure, és només per dur a terme la tasca)

 

Si vols més informació sobre aquest tema, pots consultar els següents links:

https://lefecteblau.cat/sorea/limpacte-ambiental-de-la-ramaderia/

https://ourworldindata.org/food-choice-vs-eating-local?fbclid=IwAR3dL1AFdf60JVVjsvInugT8_thbC7VqlZdgVM7qkk2hyXK1CXGk3cWX3TE

https://tiempodeactuar.es/wp-content/uploads/sites/235/impacto-del-consumo-de-carne.png

Font: https://tiempodeactuar.es/blog/cual-es-el-impacto-ambiental-de-la-dieta-carnivora/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *