REPTE MATEMÀTIC

Al arribar a la classe ens hem trobat un cofre i un missatge a la pissarra que ens convidava a solucionar uns reptes matemàtics per aconseguir el codi que obriria el cofre. Ens han calgut fer sumes, restes, divisions , multiplicacions i convinacions per arribar a un nombre de 3 xifres que finalment ha obert el cofre.

Al principi ens hem posat nerviosos i ens han sorgit molts dubtes, però quan hem descobert com funcionava , ens hem posat les piles i tots els grups hem aconseguit obrir el cofre abans no esclatès el cronòmetre bomba que corria per arribar a 0.

Ens ho hem passat molt bè i com a recompensa , ara a la classe tenim més llibres de lectura per continuar gaudint de les bones estones.

Cliqueu sobre el cofre  i ens veureu  en acció!

Resultado de imagen de cofre

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FEM FOC!

Avui a les classes de 3r hem tingut la sort de poder tenir la visita d’una de les mestres de secundària de l’escola , la Maria de Lluc, una experta en Prehistòria. Ens ha ensenyat les diferents maneres  com feien foc els prehistòrics.  Un cop ella ha fet foc, nosaltres també ho hem intentat.

Moltes gràcies Maria!

Cliqueu sobre la imatge i veureu com hem suat intentant que sortís una mica de fum!

Resultado de imagen de prehistoricos haciendo fuego

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ens preparem el dinar com els Homo Habilis

Ahir a la tarda ens vam posar a la pell dels Homo Habilis i vam intentar tallar pollastre fent servir pedres, pals, cordills i eines de creació pròpia. Vam comprovar que no els devia ser fàcil poder preparar el seu menjar. Ens ho vam passar molt bé!

Cliqueu sobre la imatge i ens veureu fent de carnissers prehistòrics!

Resultat d'imatges de homo habilis

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JUGUEM AMB LES MATEMÀTIQUES

Com ja sabeu, a l’escola treballem molt les matemàtiques i de moltes maneres diferents amb l’objectiu d’aconseguir que els nostres alumnes entenguin els nombres, com es composen, aconsegueixin agilitat de càlcul, siguin capaços de resoldre problemes de la vida quotidiana …

Els divendres a la tarda fem racons , racons que ens facin pensar, manipular,  treballar amb els altres i sobretot que ens facin aprendre d’una manera divertida i significativa.

Alguns dies hem jugat al parxís llençant dos o tres daus , sumant o restant les quantitats. Altres dies hem jugat amb els reglets,  hem construit rectes numèriques, hem calculat el pressupost de la sortida a les Coves del Toll…

Cliqueu sobre la fotografia i ens veureu en acció!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JORNADES ESPORTIVES 2018-19

El passat 26 d’octubre vam participar a la primera trobada de les jornades esportives. Vejeu-ne més al Blog d’educació física

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CASTANYADA 2018

Tot i la pluja, avui hem celebrat la castanyada. A la classe hem fet pinxos de fruita per posar a la nostra paradeta de la fira de tardor.  Despés hem anat a recollir els nens i nenes de P3 i P4 per fer un tomb per la fira i tastar el que tots els cursos havia preparat.

Resultado de imagen de castanyada 2018

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA A LES COVES DEL TOLL

El passat dimecres 24 d’octubre  els alumnes de 3r vam anar a les Coves del Toll de Moià. Allà vam poder visitar part de la cova del Toll, fer un taller per crear un bronzidor i així fer-nos una petita idea de com i on vivien els nostres veïns prehistòrics. Després de la visita a les coves vam anar fins al centre de Moià per visitar el museu i finalment vam anar a dinar i jugar al parc municipal.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

I JA HEM ARRIBAT A FINAL DE CURS!!!

PREPARATS PER BALLAR????…..

Publicat dins de General | 1 comentari

neix un pollet

neix un pollet

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COLÒNIES A PLANOLES

Publicat dins de General | 1 comentari