SORTIDA D’ENTORN AL BOSC DE CAN VALLS

Hola, hola!!!

La setmana passada vam anar d’excursió al bosc de Can Valls perquè volíem  buscar éssers vius i éssers inerts que és el nou tema de medi.

Vam sortir de l’escola a l’hora del pati i ens vam asseure a esmorzar tots junts al bosc, després ens vam posar unes polseres adhesives i vam començar explorar el bosc, vam trobar moltes coses, fulles, troncs, pinyes, bolets, cucs, formigues…

img_8617

Després ho vam guardar tot en unes caixes per portar-ho a l’escola, el següent dia de medi en vam estar parlant i vam classificar-ho en éssers vius i éssers inerts, també vam parlar sobre el cicle de la vida: néixer, créixer, menjar, reproduir-se, relacionar-se i morir; a través d’un joc on vam repartir les paraules escrites en diferents papers i ens vam ajuntar amb els companys que tenien el mateix text escrit que nosaltres, aleshores vam començar a parlar sobre la paraula que ens havia tocat, per exemple el grup de NÈIXER va parlar sobre que volia dir… Després ho vam posar en comú i ho vam escriure al mural que tenim a l’aula.

Si cliqueu en aquest enllaç podreu veure: LES FOTOS DE CAN VALLS.

En aquest altre podreu veure: UNITAT DIDÀCTICA DE MEDI.

FINS AVIAT!! 🙂

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *