- Com va començar tot?
Quan estava el Toni Bagó a l’any 2007. Els inicis van ser a l’hotel Eugènia del 2007 fins al 2012 i després vam anar a parar a l’Olympic on estem fins ara.
- Has notat molts canvis?
Canvis positius en el sentit que l’hotel Santa Eugènia estava molt més lluny del centre i ara estem més a prop. Els alumnes sempre han estat molt bé i tots han acabant trobant formació.Vam començar que només era un cicle de cuina i al cap d’un parell d’anys vam tenir un cicle de sala, va haver-hi després un cicle superior d’allotjaments i fins ara el de pastisseria; és a dir, que ha anat millorant.
- L’alumnat que fa aquest cicle troba fàcilment feina?
Sí, perquè n’hi ha molta quantitat i pensa que ara estem a l’hivern i tot i així la gent busca treballadors. O sigui, que sortida n’hi ha molta.
- Quins estudis has hagut de fer per arribar fins aquí?
Uns estudis de grau superior no eren suficients i vaig haver de fer uns cursos . Sempre és millor tenir experiència laboral del que vols treballar.
- És fàcil treballar amb els alumnes?
Si tens paciència sí, hi ha alguns millors que altres però en general són nois que sí que els hi agrada treballar.
Laura Enfont i Anna Termes