PROFESSORS MÉS ANTICS DEL CICLE D’HOSTELERIA

 

  • Com va començar tot?

Quan estava el Toni Bagó a l’any 2007. Els inicis  van ser a l’hotel Eugènia del 2007 fins al 2012 i després vam anar a parar a  l’Olympic on estem fins ara.

  • Has notat molts canvis?

Canvis positius en el sentit que l’hotel Santa Eugènia  estava molt més lluny del centre i ara estem més a prop. Els alumnes sempre han estat molt bé i tots han acabant trobant formació.Vam començar que només era un cicle de cuina i al cap d’un parell d’anys vam tenir un cicle de sala, va haver-hi després un cicle superior d’allotjaments i fins ara el de pastisseria; és a dir, que ha anat millorant.

  • L’alumnat que fa aquest cicle troba fàcilment feina?

Sí, perquè n’hi ha molta quantitat  i pensa que ara estem a l’hivern i tot i així la gent busca treballadors. O sigui, que sortida n’hi ha molta.

  • Quins estudis has hagut de fer per arribar fins aquí?

Uns estudis de grau superior no eren suficients i vaig haver de fer uns cursos . Sempre és millor tenir experiència laboral del que vols treballar.

  • És fàcil treballar amb els alumnes?

Si tens paciència sí, hi ha alguns millors que altres però en general són nois que sí que els hi agrada  treballar.

Laura Enfont i Anna Termes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *