HISTÒRIA DE L’EVOLUCIÓ DE L’HOTELERIA A L’INS RAMON COLL I RODÉS

Dilluns 23 de gener del 2018 vam anar a fer-li una petita entrevista al professor i exdirector de l’institut, Antoni Bagó. Ell formava part dels cicles i ens va explicar una petita història de com es van crear

  • Quins van ser els passos i com es va crear l’escola d’hoteleria?

Al curs 2007-2008 volien crear una escola d’hoteleria darrera de l’institut però l’ajuntament els hi va dir que no perquè era molt car. Llavors van buscar unes altres alternatives i feien la teoria a l’institut i la pràctica a l’hotel Santa Eugènia, que estava prop de la urbanització`pde Rocagrossa. Com tardaven molt a anar a l’hotel i fer les pràctiques de cuina, al 2010 es van canviar a l’Evenia Olímpic, al costat de l’institut. Avui en dia hi segueixen fent les pràctiques allà i molta gent hi va a menjar a allà.

  • Quins eren els professors més antics en l’escola d’hoteleria?

La Pilar Montojo, la Laura Palomeras, la Maria Jesus Álvez i després van venir en Rubén Prado i en Carles Altes.

  • Tot és igual que quan es va crear o les coses han anat canviat?

No, han canviat molt. Al principi era una cuina molt gran i molt poc acollidora i per això la gent no hi anava a menjar allà.

  • Quins cicles hi havien abans?

Abans hi havia el cicle de gestió comercial i màrquetin que anava del comerç i de portar botigues.

Laura Enfont i Anna Termes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *