Cada dilluns els alumnes Sophie Smart, Brandon Benitez i Toni Garcia de 1er de panaderia fan pa al matí i sobre les 13:00 van a la sala de professors i el venen. La setmana que vam anar nosaltres a fer-los l’entrevista venien pa de xapata, pa integral i pa de pagès. El preu al qual els venien era d’1€ la peça.
Entrevista a Sophie Smart:
- Quin curs estàs fent? 1er de panaderia, però també he fet el cicle de cuina.
- Per què has escollit fer aquest cicle? Perquè vull ser fornera i quants més títols et treguis a la vida millor.
- Què aspires ser en un futur? M’agradaria obrir una fleca i després un restaurant. També m’agradaria assistir a events amb foodtrucks.
- Què és el que més t’agrada del cicles que estàs fent? Menjar i que pots anar a vendre el que fem, parlar amb la gent i entretenir-te una mica.
- Estàs complint les teves expectatives? Sí.
- Què féu amb els diners que guanyeu venent el pa? Els diners que guanyem els invertim en material per l’institut o en ingredients i olles.
Laura Enfont i Anna Termes