CICLES FORMATIUS DE L’INSTITUT COLL I RODÉS

A l’Institut hi ha tres cicles formatius: dos són de grau mitjà (CFGM), un és de cuina i l’altre de serveis de restauració, i un de grau superior (CFGS), que és de gestió d’allotjaments.

Al CFGM de cuina es dediquen a fer, majoritàriament, pràctiques de les tècniques per cuinar que aprenen a classe. També aprenen a cuinar posant-se en la pell d’un cuiner en la vida real mentre cuinen per moltes persones, esdeveniments o per ells mateixos en proves d’avaluació a l’Olímpic.

Al CFGM de serveis de restauració es dediquen a aprendre coses del món de l’hostaleria i sobretot a com servir a les persones d’una manera professional i amb un bon tractament. L’objectiu del cicle és formar-se per ser cambrers professionals i formals en bons restaurants.

Al CFGS de gestió d’allotjaments es preparen per participar en esdeveniments especials i tenen una assignatura que es diu protocol, on treballen per aprendre a: participar en esdeveniments de l’escola, decorar taules del taller al que van del restaurant de l’hotel Olímpic (on es fan també els tallers pràctics de cuina i de restauració), etc.

Els alumnes dels cicles, per fer les pràctiques a l’Olímpic, es divideixen en dos grups, és a dir, un dia va un grup del cicle (per exemple, la meitat) i un altre dia l’altre grup, i així successivament.

Fa uns dies, vam fer una visita a la cuina i a les sales de l’hotel Olímpic on es fan les pràctiques de serveis de restauració i de cuina, i vam fer fotos d’alguns alumnes que integren aquests dos cicles que es van oferir per sortir-hi.

img-20170303-wa0003 img-20170303-wa0002 img-20170303-wa0001 img-20170303-wa0000

Irina Barseghyan i Ainoa Pruaño

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *