MAGDALENES TRADICIONALS CATALANES

Aquestes són les magdalenes tradicionals Catalanes, són les més fàcils de fer i estan molt bones!

Ingredients per a 12 magdalenes (recomanat):

  • 420g de farina
  • 350g de sucre
  • 5 ous
  • 380ml d’oli d’oliva
  • 120ml de llet
  • 15g de llevat químic
  • Una mica de canyella
  • Una mica de sal
  • Pell de llimona ratllada

Preparació:

Per començar fem una massa amb la farina, la canyella, el llevat, i la sal. Barregem els ous i el sucre fins que estiguin esponjosos. A continuació barregem amb una cullera la farina i la pell ratllada de llimona, i ho afegim a la massa anterior a poc a poc.

Ho posem tot a una mànega pastissera i posem la massa als motlles de les magdalenes. Ho posem al forn calent durant 25 minuts a 180 graus. (Abans de posar-ho al forn hi podeu posar sucre a sobre).

magdalenes

Aryan Navlani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *