POLLASTRE AMB LLIMONA

És la versió catalana del “Pollastre Pekín” dels restaurants xinesos.

Ingredients:

– Pollastre
– 2 llimones
– Sucre
– Farina (d’arròs si en tenim)
– Llevat en pols
– 1 ceba
– Arròs
– Sal,oli i pebre. I si volem donar un toc exòtic, per així dir-ho, una mica de gengibre.

Elaboració:

-Primer comencem per l’arròs (perquè es el que mes triga en fer-se)

-El pollastre fregit (com si féssim nuggets). Tallem el pollastre a trossos de la mida que ens sembli bé i el posem amb una pasta feta amb farina, aigua, una mica de llevat en pols i sal. Daurem els nugets banda i banda, i els reservem sobre un paper de cuina per escórrer l’excés d’oli.

-La salsa: Agafem la paella mateixa on hem fregit el pollastre i li treiem l’excés d’oli que hi hagi, i hi afegim una cullerada de farina i la deixem torrar una miqueta. Hi afegim el suc de dues llimones i una culleradeta de sucre i ho remanem fins lligar la salsa (uns 2 o 3 minuts).

Emplatem:

-En un plat posem els trossets de pollastre i el flam d’arròs. Ho reguem amb la salsa i ho decorem amb ceba tendra.

thkwt99kuv

Aryan Navlani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *