Res com el dolç sabor de blat de moro en una sopa o una crema, encara que ara també podem dir-vos que aquest pot ser l’ingredient perfecte en format de pastís. Tot i això immediatament relacionant amb el Papa, potser és hora de canvi.
Tothom pot fer aquestes croquetes tan bones per acompanyar un pollet o una amanida. Gaudeix-ne!
Ingredients:
150 g de blat de moro (fresc o en conserva)
1/4 ceba
150 grams de mantega
1/2 got de brou
1 cullera i 1/2 de farina
150 ml llet
2 cullerades de sucre
Sal i pebre al gust
1 ou
1/2 tassa de pa per l’arrebossat
1 cullerada d’oli vegetal
Instruccions:
1. Fer una beixamel fonent la mantega en una paella.
2. Afegiu la farina i fregir fins que la barreja estigui lleugerament
daurada. Retirar del foc i afegir la llet. No pareu de remenar.
3.Sense deixar de remenar, substituir el recipient al foc fins que espesseixi. Afegir sal i pebre.
4. Afegir l’ou al blat de moro, batre els rovells i permetre que es refredi.
5. La barreja ha de ser espessa.
6. Fer croquetes amb la massa que ha sortit, submergir cada una en un ou batut i amb les engrunes de farina i pa.
7.Fregir-les fins que siguin cruixents.
Aryan Navlani