ENTREVISTA A VÍCTOR TURÓN

Víctor Turón és un alumne de segon grau de cuina que fa les pràctiques a l’Hotel Olímpic, com la resta d’alumnat d’aquest cicle del Coll i Rodés. El Victor va decidir fer aquest cicle perquè ell a casa ajudava a la seva mare a cuinar i un dia va decidir perfeccionar-se en això i convertir-ho en la seva professió.

Els alumnes de primer tenen classes teòriques d’anglès, FOL, EIE, Seguretat i higiene i matèries relacionades amb cuina M2 i M3 (manipulació d’aliments i tècniques de cocció).Els alumnes de segon tenen més hores pràctiques M4 (pastisseria), M6 (Procés culinari) i M5 (postres en restauració), a part de tenir assignatures teòriques com francès i el crèdit de síntesi relacionat amb el món de l’hostaleria.Cada alumne es porta el seu propi material, tenen el seu maletí amb tots els estris necessaris per treballar en una cuina.

El Victor, a part de fer les pràctiques a l’Olímpic, ha fet pràctiques en altres llocs com a l’hotel Rosa Mar, a Lloret de Mar. Per aprovar el curs va haver de fer 350 hores de pràctiques.

Quan acabi el cicle voldria treballar a Barcelona o a Sant Pol. Li agrada cuinar una mica de tot, però la seva especialitat són les postres.

Judit Bermúdez i Romina Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *