Residu 0

Avui a la ZER tot l’alumnat ha dut a terme l’acció Residu 0.

Per tal de reduïr la generació de residus a l’hora d’esmorzar i al mateix temps vetllar per uns hàbits d’alimentació saludables l’alumnat ha preparat fruita i entrepans que s’han menjat durant el pati.

També ens hem fet fotos amb un 0 dibuixat als palmells per fer veure que amb una reducció de residus farem un planeta més net i habitable.

Aquí teniu unes quantes fotos…. 🙂

Acció Residu 0

Aquest article ha estat publicat en 1r, 2n, 3r, 4rt, , , Activitats, CEIP Miret i Sans, CEIP Sant Climent, CEIP Sant Miquel, Coll de Nargó, Curs 2016 - 2017, Escola Miret i Sans, Escola Sant Climent, Escola Sant Miquel, ESCOLA VERDA, HORT, Medi, Organyà, P3, P4, P5, Peramola, ZER Narieda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà