Colònies a can Ginebró de Vilopriu

Els alumnes de Cicle Inicial de la ZER hem anat de colònies la primera setmana d’abril. Tot i que les prediccions del temps no eren bones, la pluja ens ha respectat força i hem pogut gaudir d’unes bones colònies. Aquest any anaven dedicades a les plantes i els animals. Ens esperaven Flora, Júpiter i Tiberius, els monitors, que ens van ajudar a passar-ho millor. Van fer tallers d’herbes aromàtiques, de cataplasma, de colònia de romaní, mosaic amb tessel·les, taller amb animals de granja, rocòdrom i jocs sostenibles, a més joc de nit i discoteca. Vam menjar molt bé i van gaudir de l’entorn i, sobretot, vam poder compartir i jugar amb els companys i companyes de la ZER. Fins l’any que ve!

Aquest article ha estat publicat en CEIP L'Estany, CEIP La Pedra Dreta, CEIP Les Gavarres, CEIP Pedra Blanca, ZER Empordanet-Gavarres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *